Vonk Financieel Adviseurs


Batavierenweg (stadion gelredome) 25 6841 HN Arnhem
026 445 3002 Klik om te bellen

Advies op kantoor of een door u gekozen locatie
Streven naar de beste verzekeringsoplossing voor u
Ruim 25 jaar ervaring

Over Vonk Financieel Adviseurs

Vonk Financieel Adviseurs is een onafhankelijk en volledig zelfstandig kantoor dat sinds 1999 zowel particulieren als bedrijven adviseert op het gebied van hypotheken, verzekeringen, financieringen, pensioenen en spaarplannen. Met een team bestaande uit 9 werknemers zijn wij werkzaam vanuit ons kantoor in het Gelredome in Arnhem. Daarnaast beschikken wij over verschillende buitendienst-adviseurs, die graag bij u als klant langskomen voor een adviesgesprek.

Ons team van erkende adviseurs beschikt over de benodigde certificaten (WFT's), om u te kunnen voorzien van het juiste advies. Daarbij hebben wij geen belangen bij bepaalde verzekeraars, waardoor wij onafhankelijk tewerk gaan. Op deze manier streven we ernaar gezamenlijk met u op zoek te gaan naar de meest geschikte verzekeringsoplossing.

Als kantoor onderscheiden wij ons op het gebied van service. Dit doen we door een langdurige relatie op te bouwen met onze klanten. Bent u op zoek naar een hypotheek, dan begrijpen wij dat dit een grote/ belangrijke stap voor u kan zijn. Daarom plannen we voor dit soort zaken graag een fysieke afspraak met u in. Dit kan zowel bij ons op het kantoor in het Gelredome als op een door u bepaalde locatie. Voor andere zaken, zoals bijvoorbeeld het wijzigen van een verzekering, zijn wij gemakkelijk telefonisch of via de mail te bereiken. Zo is het, in het geval van nood, zelfs mogelijk om na sluitingstijd in contact te komen met een van onze adviseurs.

Als tussenpersoon nemen wij u zoveel mogelijk werk uit handen. Zo ondersteunen wij u bij het kiezen van de juiste dekking en gaan we voor u op zoek naar de beste en meest voordelige verzekeringen. Om te voorkomen dat u niet onnodig teveel betaald zorgen wij ervoor dat uw verzekeringen elkaar niet overlappen. Daarnaast houden wij bij de zoektocht naar de juiste verzekeringen rekening met uw persoonlijke wensen en behoefte, om u te kunnen voorzien van een maatwerkoplossing.

Doelgroep

Bedrijven
Ondernemers
Particulieren

Onze locatie

Vonk Financieel Adviseurs


Batavierenweg (stadion gelredome) 25 6841 HN Arnhem
026 445 3002 Klik om te bellen