Steverink en partners


Nieuwe Ginnekenstraat 47 4811 NN Breda
0765607780 Klik om te bellen

Over Steverink en partners

Steverink en partners is een klantgericht assurantie - en makelaarskantoor.

Aangesloten bij brancheorganisatie Adfiz voor de assurantiën, Stichting Erkend Hypotheekadviseur voor de hypotheken en NVM voor de makelaardij.  Door onze ruim dertig jarige ervaring in de verzekeringsbranche zijn wij een betrouwbare partner om u te ontzorgen.

Wij adviseren graag particuliere klanten voor al hun leven - en schadeverzekeringen. Voor de zelfstandige beroepsoefenaren en MKB bedrijven verzorgen graag een uitgebreide risicoanalyse voor uw schade -, inkomens -, ziekteverzuim - , pensioenverzekeringen en oudedagvoorzieningen.

Vanuit deze risicoanalyse kunnen wij deze risco's onderbrengen bij al de grote verzekeringsmaatschappijen in Nederland. Wij kunnen voor zowel onze particuliere als zakelijke klanten aantrekkelijke verzekeringspakketen samenstellen waarbij u kunt profiteren van een aantrekkelijke korting tot mogelijk 12 % over al uw verzekeringen.

Op het gebied van hypotheken zijn ook een onafhankelijke adviseur en kunnen wij u een passend hypotheekadvies geven. Wij hebben hiervoor de mogelijkheid om uw hypotheek bij meer dan 30 hypotheekverstrekkers, banken, verzekeraars, pensioenfondsen en hypotheekbanken, onder te brengen.

Wij zijn u graag van dienst.

 

Doelgroep

Bedrijven
Ondernemers
Particulieren

Onze locatie

Steverink en partners


Nieuwe Ginnekenstraat 47 4811 NN Breda
0765607780 Klik om te bellen