Roeters


Wilhelminastraat 32 6131 KR Sittard
0464514579 Klik om te bellen

Over Roeters

Roeters Assurantiën
Roeters Assurantiën heeft bewust gekozen voor een andere en daardoor juist verfrissende aanpak.
Door ons te focussen op de klant en niet op het product zijn we in staat om optimaal te adviseren.
Roeters Assurantiën is een Risk-Management advieskantoor.
Roeters Assurantiën wil als Risk-Manager een kwalitatief hoog niveau handhaven en zich afzetten tegen concurrenten met een hap-snap-mentaliteit.
Gericht werken om een langdurige én duurzame relatie tot stand te brengen, die met als doel de oprechte tevredenheid van de klant heeft, zakelijk en particulier. Dat is het devies van Roeters Assurantiën.
Passend bij dit streven werkt Roeters Assurantiën met één inkooppunt, waardoor het voor Roeters Assurantiën mogelijk is bij deze 200 maatschappijen, in het belang van de klant, altijd het beste voorstel te kunnen geven.Roeters Assurantien biedt als overzichtelijke organisatie het voordeel dat alle contacten heel direct en persoonlijk zijn.
Daarbij is ook de transparante structuur van Roeters Assurantien belangrijk, die oriëntatie binnen de ingewikkelde materie van assurantie-, hypotheek- en beleggingsadvies tastbaarder maken.
Dit alles is een proces waarin Roeters Assurantiën zich blijft ontwikkelen, altijd het doel voor ogen, het vertrouwen van haar klanten overtuigend te bevestigen.

Doelgroep

Bedrijven
Ondernemers
Particulieren

Onze locatie

Roeters


Wilhelminastraat 32 6131 KR Sittard
0464514579 Klik om te bellen