Rensen Assurantiën B.V.


Grotestraat 11 7443 BA Nijverdal
0548636440 Klik om te bellen

Over Rensen Assurantiën B.V.

Assurantiën

Of het nu gaat om verzekeringen voor particulieren of voor bedrijven, bij ons bent u aan het juiste adres. Als onafhankelijke adviseurs kunnen wij risico’s verzekeren tegen optimale voorwaarden en de laagste premies. Als makelaar in verzekeringen en gevolmachtigd agent zijn wij sinds 1974 dé specialist in alle particuliere en bedrijfsverzekeringen in deze regio.

Financieringen

Heeft u geld nodig, voor een auto, boot, caravan, restschuldfinanciering of de verbouwing van uw huis? Of zonder onderpand voor uw inboedel of een vakantie? Wij vertellen u wat wij voor u kunnen doen en welke mogelijkheden we voor u zien. Open en duidelijk. We noemen dingen bij de naam en stellen de zaken nooit mooier voor dan ze zijn.

Pensioenen

Rensen is gediplomeerd pensioenspecialist. Wij adviseren zowel particulieren als bedrijven en de DGA. Rensen is van mening dat over pensioenen veel te ingewikkeld wordt gedaan met vaktermen als staffels en dekkingsgraden. Vooral de belastingen maken het ingewikkeld met allerlei regeltjes. Wij houden het graag simpel. Van ons kunt u een goed en overzichtelijk advies verwachten.

Makelaardij

Bij ons kunt u terecht voor het kopen, verkopen en taxeren van uw huisof uw bedrijfspand. Natuurlijk kennen we de markt in de regio heel goed. En vanzelfsprekend zijn we op de hoogte van bouwkundige en financiële valkuilen. Maar waar we ons echt in onderscheiden is dat we naar u luiteren, zodat wij begrijpen wat u wilt. Wij halen we alles uit de kast halen om dat voor u te regelen.

Hypotheken

Rensen bemiddelt voor u bij alle banken en andere geldverstrekkers. Volstrekt onafhankelijk. Wij zoeken precies die flexibiliteit die u nodig heeft, of het nu over een woning gaat of over een bedrijfspand. Wij bieden u een professionele dienstverlening en begeleiding van onze erkende en zeer betrokken hypotheekadviseurs. Het gaat per slot van rekening om u, niet om geld.

RegioBank

U kunt bij ons geld storten en opnemen, betalen, sparen, beleggen en lenen. Bijna alle bankkantoren zijn gesloten, maar bij ons kunt u gewoon terecht aan de balie. Vijf dagen per week staan we u persoonlijk te woord. Want ook voor bankzaken is persoonlijke aandacht ons handelsmerk. Wilt u liever internetbankieren, bijvoorbeeld met een Q-reader? Dan kan dat natuurlijk ook. Rensen biedtouderwetse service en desgewenst de nieuwste snufjes.

Registermakelaars in verzekeringen lid Adfiz
Registermakelaars in onroerend goed lid NVM
Rensen Assuradeuren lid NVGA
WFT pensioenverzekeringen
SEH Hypotheekadviseurs
Zelfstandig intermediair Regio Bank
Gevestigd sinds 1974, oOnze klant is echt koning!

Foto's

Rensen Assurantiën B.V. in het kort

Soort verzekeringen

Aansprakelijkheidsverzekering
Autoverzekering
Inboedelverzekering
Opstalverzekering
Rechtsbijstandverzekering
Zorgverzekering

Doelgroep

Bedrijven
Ondernemers
Particulieren

Onze locatie

Rensen Assurantiën B.V.


Grotestraat 11 7443 BA Nijverdal
0548636440 Klik om te bellen