Ratium Financiële Dienstverlening


De Run 4312F 5503 LN Veldhoven
040-295 4900 Klik om te bellen

Over Ratium Financiële Dienstverlening

Ratium Financiële Dienstverlening

Ratium Financiële Dienstverlening houdt zich bezig met het adviseren over hypotheken, verzekeringen en financiële planning. Wij zijn gespecialiseerd op het gebied van verzekeren, pensioen, vermogen, inkomen, kredieten en hypotheken. Naast het adviseren, bemiddelen wij ook de juiste, bijbehorende producten. Wij kijken naar alle omstandigheden en zoeken hier de meest passende uitkomst bij. Onze Erkend Financieel Adviseurs hebben jaren ervaring in zowel hypotheken als assurantiën op particulier en zakelijk gebied. Dit zorgt voor een breed financieel inzicht en een vakkundig advies. Wij vinden het belangrijk dat de consument hier een goed gevoel aan over houdt, wetende dat Ratium altijd klaar staat voor eventuele, verdere vragen. Met onze kennis, ervaring en oog op de ontwikkelingen staan wij u adequaat bij. Wij staan voor duidelijkheid, transparantie en zekerheid voor nu en in de toekomst. Om deze reden is ons motto: "Zekerheid en financiële rust door een persoonlijke aanpak". Daarnaast is onze service een kwaliteit die we koesteren. Onze DGA, Wilbert Docters, is daarom altijd bezig met het zoeken naar mogelijkheden om onze hoge kwaliteit te behouden. Uw vertrouwen zijn wij dubbel en dwars waard.

Wilbert Docters heeft Ratium Financiële Dienstverlening opgericht in 1998.

Verzekeringen

De kleine lettertjes, de voorwaarden, tarieven, eigen risico, noem het maar op. Er komt een hoop kijken bij verzekeringen. Wij zijn er daarom van overtuigd dat u het beste een professioneel en vakkundig adviseur kunt raadplegen, zodat u hier geen onverwachte kosten of risico's mee creëert. Wij vinden het belangrijk dat onze klanten worden behoed voor dit soort foute keuzes en onnodige risico's. 

Wij bieden onze klanten ook een online persoonlijk dossier aan, waar 24 uur per dag op kan worden ingelogd. Zo blijft u van alles op de hoogte. 

Voor meer informatie of voor het maken van een afspraak, kunt u terecht op onze website. Heeft u daarnaast nog vragen, dan zijn wij telefonisch bereikbaar ma-vrij 9:00 - 17:00.

Foto's

Doelgroep

Bedrijven
Ondernemers
Particulieren

Onze locatie

Ratium Financiële Dienstverlening


De Run 4312F 5503 LN Veldhoven
040-295 4900 Klik om te bellen