Overbeeke


Oudelandsestraat 9 4691 BJ Tholen
088 730 77 00 Klik om te bellen

Over Overbeeke

Overbeeke staat garant voor een deskundig, onafhankelijk advies met een persoonlijke aanpak in begrijpelijke taal. U kunt voor al uw bankzaken, verzekeringen, hypotheken, financieringen en pensioenen dichtbij huis terecht in onze vestiging in Tholen. Daarnaast hebben wij kantoren in Steenbergen en Sint-Annaland. Financiële dienstverlening is mensenwerk. Onze adviseurs nemen daarom graag de tijd voor u. We starten daarom altijd met een gesprek om uw persoonlijke situatie in kaart te brengen. Op basis hiervan wordt uitgebreid onderzocht wat voor u de best passende oplossing is.

Wij geven onafhankelijk advies voor particulieren en zakelijke klanten. Zo kunt u bij ons terecht voor advies over het kiezen van een autoverzekering, kostbaarhedenverzekering, woonlastenverzekering of reisverzekering.

Ondernemers en zakelijk klanten geven wij advies over verzekeringen, zoals een bedrijfsgebouwverzekering, inventarisverzekering, rechtsbijstandverzekering en milieuschadeverzekering.

U wilt dat uw financiën goed geregeld zijn. Nu en in de toekomst. Daarom zoekt u een betrouwbare en ervaren adviseur die op de hoogte is van uw wensen en eisen. Een onafhankelijke adviseur die er voor u is en waar u altijd terecht kunt. Een goed advies vereist veel vakkennis, ervaring en actuele kennis van de markt. Onze adviseurs weten wat er speelt in de financiële wereld en zijn op de hoogte van de belangrijkste feiten en de actuele ontwikkelingen. Welkom bij Overbeeke!

Foto's

Het team van Overbeeke

Overbeeke in het kort

Soort verzekeringen

Aansprakelijkheidsverzekering
Autoverzekering
Inboedelverzekering
Opstalverzekering
Rechtsbijstandverzekering
Zorgverzekering

Doelgroep

Bedrijven
Ondernemers
Particulieren

Onze locatie

Overbeeke


Oudelandsestraat 9 4691 BJ Tholen
088 730 77 00 Klik om te bellen