Oranjewâld Adviesbureau


K.R.Poststraat 85 8441 EN Heerenveen
0513 682 334 Klik om te bellen

Over Oranjewâld Adviesbureau

Adviesbureau Oranjewâld
is een totaal dienstverlener op het gebied van verzekeringen, hypotheken, pensioenen en geldleningen bij u in de buurt. Een onafhankelijk kantoor dat volledig voldoet aan de eisen die de WFT (Wet Financieel Toezicht) stelt. Wij bemiddelen voor een groot aantal verzekeraars, hypotheekbanken en financiële instellingen. Daardoor zijn wij in staat onze relaties altijd een scherp aanbod te doen, op basis van uitgebreide en aantrekkelijke voorwaarden.

De recente ontwikkelingen in de bancaire wereld en de economische situatie heeft de particulier en ondernemer nog kritischer gemaakt in de keuze van zijn adviseur. Hierbij spelen afwegingen als betrouwbaarheid, betrokkenheid, continuïteit en een redelijke tarifering een belangrijke rol. Voor de kleine zelfstandigen en de ZZPérs is het maken van een keuze op dit gebied lastig. De mogelijkheden van de assurantieadviseur moeten naadloos aansluiten bij de behoefte van de ondernemer. Bijvoorbeeld door niet te denken in polissen, maar in oplossingen.

Adviesbureau Oranjewâld is een kantoor dat in oplossingen denkt. Oplossingen die leiden tot besparingen, een betere afdekking van financiële risico’s en dit alles met een grote mate van persoonlijke betrokkenheid.

Wilt u de proef op de som? Een scherpe premie voor uw autoverzekering of een hypotheek met lagere maandlasten?

Bel 0513-682334 voor het maken van een afspraak.

Foto's

Kantoor-Koornberusweg 28 Heerenveen

Oranjewâld Adviesbureau in het kort

Soort verzekeringen

Aansprakelijkheidsverzekering
Autoverzekering
Inboedelverzekering
Opstalverzekering
Rechtsbijstandverzekering
Zorgverzekering

Doelgroep

Bedrijven
Ondernemers
Particulieren

Onze locatie

Oranjewâld Adviesbureau


K.R.Poststraat 85 8441 EN Heerenveen
0513 682 334 Klik om te bellen