Oord Assurantiën B.V.


Noorderparklaan 20 2662 DJ Bergschenhoek
0104400788 Klik om te bellen

Over Oord Assurantiën B.V.

Wij zijn een familiebedrijf met ruim 60 jaar ervaring en hebben een laagdrempelig kantoor waar je zo binnen kunt lopen. Wij zijn een financieel advieskantoor dat duidelijk is over haar dienstverlening.
Bij ons sta jij centraal. Op basis van je wensen en situatie, adviseren wij je over verzekeringen, hypotheken en bancaire producten. Persoonlijke zaken bespreek je niet met iedereen, daarvoor heb je een betrouwbare partner nodig en die willen wij voor je zijn.
Wij vergelijken de producten met hun specifieke kenmerken in deze steeds complexer wordende markt en komen met een voor jou passende oplossing. Daarbij is onze insteek helder communiceren, problemen voorkomen en oplossen.
Omdat wij je belangen behartigen bij verzekeraars en bancaire instellingen nemen wij de financiële zorgen uit handen, ontzorgen noemen wij dat. Dat merk je bij het behandelen van je schades en het up to date houden van je pakket. Natuurlijk kan dat het beste als je al je verzekeringen en financiële zaken bij ons onderbrengt.
Onze integere medewerkers hebben een lange staat van dienst, hebben een goede opleiding die verder gaat dan de wettelijke eisen en permanente educatie.
Wij gaan met de tijd mee en houden ontwikkelingen scherp in de gaten. Niet voor niets is onze slogan: Oord Assurantien, Eerlijk is eerlijk!

Foto's

Onze vestiging

Oord Assurantiën B.V. in het kort

Soort verzekeringen

Aansprakelijkheidsverzekering
Autoverzekering
Inboedelverzekering
Opstalverzekering
Rechtsbijstandverzekering
Zorgverzekering

Doelgroep

Bedrijven
Ondernemers
Particulieren

Onze locatie

Oord Assurantiën B.V.


Noorderparklaan 20 2662 DJ Bergschenhoek
0104400788 Klik om te bellen