Klasse Advies


Bergrand 230b 4707 AT Roosendaal
0165-743007 Klik om te bellen

Over Klasse Advies

Klasse Advies werkt met meerdere MKB adviseurs, die allemaal gespecialiseerd zijn in bepaalde deelgebieden zoals verzekeringen en pensioenen. Onze adviseurs zijn bovengemiddeld opgeleid en houden zich op de hoogte van alle actuele ontwikkelingen. U kunt er daarom altijd op vertrouwen dat u van ons een passend advies krijgt. Aan de hand van uw wensen selecteren wij de partij die het best bij u past. Ook bij de benadering van deze partijen staan wij aan uw zijde. Daarnaast bekijken onze adviseurs ook of u voldoet aan preventie-eisen van de verzekeraar, zo komt u ook bij schade nooit voor verrassingen te staan. Wij trachten voor u het beste resultaat te bereiken, de belangen van de verzekeraars zijn daarbij voor ons niet van belang. Of het nu gaat om AOV of Pensioenadvies, of het gaat om een VVE of een recyclingbedrijf, we zijn van alle markten thuis. Probeer ons gerust uit doormiddel van een Quickscan of uitgebreide analsye & premievergelijk van al uw (bedrijfs)verzekeringen. Vraag naar de voorwaarden.

Omdat onze adviseurs gespecialiseerd zijn in 1 adviestak heeft u uw eigen vaste adviseur die u kent en waarmee u vertrouwd bent. Onze adviseurs zijn telefonisch 0165-743007 of per e-mail info@klasseadvies.nl te bereiken.

Kort samengevat: Klasse Advies “Specialisten in financiële zekerheid” Van en voor ondernemende mensen.

https://www.advieskeuze.nl/ 

Foto's

Klasse Advies in het kort

Doelgroep

Bedrijven
Ondernemers
Particulieren

Artikelen

Medisch AOV aanvraag (on)terecht afgewezen?

Wanneer men een AOV (arbeidsongeschiktheidverzekering) aanvraagt zal je altijd een medische vragen lijst moeten inleveren. Wellicht dient er zelfs een keuring en of een machtiging afgegeven worden. Va...

Onze locatie

Klasse Advies


Bergrand 230b 4707 AT Roosendaal
0165-743007 Klik om te bellen