Janson Makelaardij B.V.


Prins Hendrikplein 3/B 2518 JA 's-Gravenhage
0703469372 Klik om te bellen

Over Janson Makelaardij B.V.

Een van onze klanten noemt ons een prettig makelaarskantoor waar de persoonlijke benadering voorop staat. Een ander zegt dat we doortastend en kordaat makelaarsadvies van financin tot en met koopbegeleiding bieden. In de beoordelingen krijgen we van onze klanten gemiddeld ruim een 9 voor service. Daar zijn we reuze trots op, want dat is precies waarvoor we iedere dag weer net dat stapje extra zetten: onze klanten naar volle tevredenheid verder helpen.

Of het gaat om de aan- of verkoop of verhuur van woonhuizen of appartementen, om verzekeringen, hypotheken of taxaties: uw belang staat bij ons altijd voorop! We denken graag met u mee en verdiepen ons in uw specifieke situatie. Op basis daarvan geven we gedegen, eerlijk advies en voeren dat dan ook graag tot in de puntjes voor u uit; tot het door u gewenste resultaat volledig gerealiseerd is.

Het woord Makelaardij in onze bedrijfsnaam staat voor twee vakgebieden. In de eerste plaats zijn wij vastgoedprofessionals die adviseren en bemiddelen bij de aan- en verkoop van onroerende zaken en u helpen bij het vinden en afsluiten van de optimale financiering. Daarnaast zijn we Makelaars in assurantin, ofwel verzekeringstussenpersoon. Als onafhankelijke partij is iedere aanbieder ons daarbij even lief. Zo kunnen we altijd de keuze maken die het beste bij u past. Ook de verzekeringstechnische begeleiding bij bijvoorbeeld scheidingen rekenen wij tot onze kerntaak. Zo geven we invulling aan de term full-service kantoor.

Historie
Ons kantoor is in 1986 opgericht, destijds al als makelaars- n assurantiekantoor. Al die jaren zijn we erin geslaagd om ervaring aan een frisse kijk op dingen te koppelen. De meeste medewerkers zijn door de wol geverfd en kennen onze klanten door en door. Dat past bij onze filosofie om goede mensen aan ons te binden, kennis in huis te houden en uit te bouwen n klanten te bedienen via vertrouwde gezichten en stemmen. Met deze ingredinten proberen we een langdurige relatie op te bouwen. Met succes, want diverse klanten uit de beginperiode maken nog geregeld gebruik van onze diensten.

Doelgroep

Ondernemers
Particulieren

Certificeringen

NVM, NWWI, SEH, MVA, Vastgoedcert

Onze locatie

Janson Makelaardij B.V.


Prins Hendrikplein 3/B 2518 JA 's-Gravenhage
0703469372 Klik om te bellen