IFA Verzekeringen B.V.


Ebweg 16 2991 LT Barendrecht
0180-642277 Klik om te bellen

Over IFA Verzekeringen B.V.

IFA Verzekeringen is een onafhankelijk financieel dienstverlener, actief op zowel de particuliere als de zakelijke markt. IFA Verzekeringen bestaat sinds april 2007 en is gevestigd in Barendrecht. Van het doornemen van uw particuliere verzekeringsportefeuille tot het regelen van een collectief bedrijfspensioen. IFA Verzekeringen biedt een breed pakket aan producten en diensten op het gebied van pensioenen, hypotheken, beleggingen, financieringen en (schade)verzekeringen en is sterk in het ontwikkelen van oplossingen op maat voor particulieren en ondernemers.

Onafhankelijk advies en kundige begeleiding zijn bij IFA Verzekeringen de uitgangspunten. Onze adviseurs zijn gediplomeerd en erkend, en worden continu getraind en geschoold, waardoor ze altijd op de hoogte zijn en blijven van de laatste ontwikkelingen in wet- en regelgeving. Zo kunnen ze u - wanneer u dat wenst - voorzien van een betrouwbaar en actueel advies, particulier of zakelijk.

IFA Verzekeringen combineert betrouwbaarheid en kennis met persoonlijke aandacht. Op het moment dat u een beroep doet op uw verzekering behartigt IFA Verzekeringen direct uw belangen, goed en snel. 24 uur per dag en 7 dagen per week kunt u bij ons terecht. Buiten kantoortijden en in het weekeinde hebben verzekerden de beschikking over een noodnummer waar altijd iemand bereikbaar is en voor u klaar staat.

IFA Verzekeringen heeft bovendien een eigen volmacht (IFA Assuradeuren B.V.). Dat betekent dat een deel van de taken van verzekeringsmaatschappijen bij IFA Verzekeringen in beheer zijn. De acceptatie van uw verzekering, de polisopmaak en de schadeafhandeling vinden plaats op het kantoor in Barendrecht. Het voordeel voor u is dat de polis sneller wordt opgemaakt en een eventuele schade sneller wordt afgehandeld. IFA Verzekeringen heeft daarnaast een aanstelling bij meer dan dertig verzekeringsmaatschappijen.

IFA Verzekeringen B.V. in het kort

Soort verzekeringen

Aansprakelijkheidsverzekering
Autoverzekering
Inboedelverzekering
Opstalverzekering
Rechtsbijstandverzekering
Zorgverzekering

Doelgroep

Bedrijven
Ondernemers
Particulieren

Onze locatie

IFA Verzekeringen B.V.


Ebweg 16 2991 LT Barendrecht
0180-642277 Klik om te bellen