HetFinancieelAdvies.nl BV


Archipelstraat 286 6524 LR Nijmegen

Over HetFinancieelAdvies.nl BV

Functieomschrijving
Bedrijfsprofiel

HetFinancieelAdvies.nl BV is een groeiend intermediair bedrijf dat zich voornamelijk richt op hypotheekadvies en schadeverzekeringen. Service en klantgerichtheid staan bij ons voorop. Op Independer zijn we de afgelopen 5 jaar, 4 keer verkozen tot beste hypotheekkantoor van de regio Gelderland-Zuid. Ons streven is om dit te kunnen blijven waarmaken. Daarom zijn we op zoek naar een commercieel / administratief medewerker voor onze binnendienst die ons team wil komen versterken.

Waar vinden de afspraken plaats?
De afspraken vinden plaats op het kantoor aan de Archipelstraat 286, 6524 LR te Nijmegen. Daarnaast is er de mogelijkheid om de afspraken via Teams te laten plaatsenvinden.

Waarom ben je begonnen met dit type werk?
Ik ben altijd geinteresseerd geweest in economie. Aan de Landbouwuniversiteit Wageningen heb ik agrarische economie gestudeerd. Vervolgens ben ik bij de Rabobank en ING groep werkzaam geweest. In 2004 ben ik met HetFinancieelAdvies.nl BV gestart.

Hoeveel ervaring heb je in deze branche?
Ik heb ruim 25 jaar ervaring in de branche.

Welke relevante opleidingen of trainingen heb je gevolgd?
Ik heb de volgende opleidingen gevolgd: Gymnasium in Deurne, LandbouwUniversiteit Wageningen, Opleiding Adviseur Hypothecair krediet. Opleiding Adviseur Schadeverzekeringen Particulier en Zakelijk. Opleiding Adviseur inkomen. Aangesloten bij de Nederlandse Vereniging Hypothecair Planner.

Waarom zouden klanten voor jou moeten kiezen?
HetFinancieelAdvies.nl BV is een laag drempelig, no nonsense advieskantoor met een goede prijs kwaliteit verhouding

Wat kun je vertellen over je werkwijze?
Wij plannen afspraken in of via Teams. . De eerste afspraak betreft een kennismakingsgesprek en is vrijblijvend. Vervolgens wordt een financieel plan opgesteld; de verschillende scenario's bij werkloosheid, arbeidsongeschiktheid, overlijden en pensioneren worden besproken in een afspraak. De offerte bij de desbetreffende geldverstrekker wordt aangevraagd. Nadat het dossier finaal akkoord is gegeven, plannen we een korte afspraak in om de notarisstukken door te nemen zodat alles duidelijk is en tijdig bij de notaris ondertekend kan worden. Schadeverzekeringen: Wij bieden een verzekeringsscan aan waarmee ons kantoor de bestaande verzekeringen tegen het licht houdt (alles nog actueel, niet teveel verzekerd of ontbreekt juist iets) en brengen een voorstel uit. Vervolgens zorgen we ervoor dat de bestaande verzekeringen opgezegd worden en naadloos overgaan in het nieuwe verzekeringspakket.

Wat is handig om te weten over je prijzen (kortingen of extra kosten)?
De tarieven van HetFinancieelAdvies.nl BV staan vermeld op de website www.hetfinancieeladvies.nl. Wij hanteren zeer scherpe tarieven. Daarnaast is ook altijd maatwerk mogelijk.

Foto's

Foto pand

Onze locatie

HetFinancieelAdvies.nl BV


Archipelstraat 286 6524 LR Nijmegen