Groenewoud Assurantiën B.V.


Tegenhoeskamp 2 9751 WP Haren
050 527 5626 Klik om te bellen

Over Groenewoud Assurantiën B.V.

Ons familiebedrijf is vanaf 1970 werkzaam in de verzekerings branche. 


Wij zijn een onafhankelijk assurantie kantoor en bemiddelen bij het tot stand komen en beheren van verzekeringen bij diverse financiële instellingen. Onafhankelijk betekent dat wij volledig vrij en naar eigen professioneel inzicht kunnen handelen. Ú bent onze opdrachtgever en niet de verzekeringsmaatschappij of bank.

Wij werken op basis van een persoonlijke benadering, zowel voor particulieren als voor (MKB-)bedrijven en voor zowel startende ondernemers als freelancers. Wij bieden altijd maatwerk op het enorm brede vlak van financiële dienstverlening en indien nodig schakelen wij de hulp van specialisten in. 

Premie is belangrijk, maar bij schade verwacht u dat u goed verzekerd, en goed voorgelicht bent. U wilt niet achteraf voor verassingen komen te staan. Maar met het afsluiten van de verzekering(en) houdt onze taak niet op, integendeel. Zodra u een beroep op uw verzekering moet doen, behartigen wij ook uw belangen, waarbij wij voor u als enig aanspreekpunt fungeren. Zo houden we het overzichtelijk en wordt u niet van het kastje naar de muur gestuurd. Hier hebben wij dagelijks mee te maken. Onze professionaliteit wordt regelmatig getoetst . Als u ervoor kiest om uw verzekeringen door ons te laten beheren, bent u verzekerd van deskundig advies. 

U als klant staat bij ons echt centraal!

Groenewoud Assurantiën B.V. in het kort

Soort verzekeringen

Aansprakelijkheidsverzekering
Autoverzekering
Inboedelverzekering
Opstalverzekering
Rechtsbijstandverzekering
Zorgverzekering

Doelgroep

Bedrijven
Ondernemers
Particulieren

Onze locatie

Groenewoud Assurantiën B.V.


Tegenhoeskamp 2 9751 WP Haren
050 527 5626 Klik om te bellen