GHW assurantiegroep B.V.


Takenhofplein 3 6538 SZ Nijmegen
0243247600 Klik om te bellen

Over GHW assurantiegroep B.V.

Wij maken verzekeringen, financieel advies en hypotheekadvies persoonlijk

Het is ons doel om je op elk punt in jouw leven betrouwbaar en persoonlijk financieel advies te geven. Over jouw verzekeringen, jouw pensioen, jouw hypotheek en zelfs over jouw nalatenschap. Ook begrijpen wij dat je niet jouw leven lang in dezelfde situatie verkeert. Hoe jouw situatie zich ook ontwikkelt, wij groeien gewoon met je mee. Jouw belang wordt ons belang.

Dit ziet je ook terug in onze zakelijke verzekeringen, want zorgeloos ondernemen start met de juiste verzekeringen en een gegrond financieel plan.

Wij investeren continu in een veelzijdige portefeuille van verzekeraars en hypotheekverstrekkers. Hierdoor kunnen wij jou altijd de beste verzekering, hypotheek en het beste totale financieel advies aanbieden. Of het nu gaat om een autoverzekering, bedrijfsaansprakelijkheidsverzekering of hypotheekadvies; jouw financieel adviseur staat klaar.

Wij willen jou graag leren kennen.

Wij geloven dat een persoonlijke samenwerking de sleutel is tot een zorgeloze toekomst met de juiste verzekeringen. Daar beginnen we het liefst zo vroeg mogelijk mee. Ben je benieuwd naar wat wij voor jouw toekomst kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op. Wij vertellen je graag meer over onze verzekeringen, pensioenen, hypotheken en over ons betrouwbare Persoonlijk Financieel Overzicht (PFO) .

Wij zijn een ongebonden bemiddelaar. Dat wil zeggen, dat wij geen enkele contractuele verplichting hebben om te bemiddelen in de producten van een bepaalde aanbieder (verzekeraar). Nederland telt een groot aantal aanbieders op het gebied van financiële diensten. Wij selecteren periodiek voor jou die aanbieders die naar ons oordeel de beste prijs / prestatieverhouding leveren. Op jouw verzoek verstrekken wij een overzicht van de aanbieders die wij in ons advies betrekken. Voor schadeverzekeringen maken wij ook gebruik van de volmachten van het aan ons gelieerde volmachtbedrijf GHW assuradeuren BV. Dit bedrijf beschikt over volmachten van een aantal gerenommeerde verzekeringsmaatschappijen. Dit houdt in dat deze verzekeraars de bevoegdheid hebben verleend om namens de verzekeraar, verzekeringen te accepteren en schaden af te wikkelen. Flexibel, korte lijnen en indien gewenst maatwerk. Bij gelijkwaardige producten geven wij daarom de voorkeur aan een product dat ondergebracht kan worden in de volmacht van GHW assuradeuren BV.

GHW assurantiegroep B.V. in het kort

Soort verzekeringen

Aansprakelijkheidsverzekering
Autoverzekering
Inboedelverzekering
Opstalverzekering
Rechtsbijstandverzekering
Zorgverzekering

Doelgroep

Bedrijven
Ondernemers
Particulieren

Onze locatie

GHW assurantiegroep B.V.


Takenhofplein 3 6538 SZ Nijmegen
0243247600 Klik om te bellen