GetCover Bedrijfsverzekeringen BV


Dorpstraat, 65 Dorpstraat, 65 6931 BD Westervoort
06 42066799 Klik om te bellen

Over GetCover Bedrijfsverzekeringen BV

GetCover Bedrijfsverzekeringen BV uit Westervoort is een onafhankelijk en gedreven assurantiekantoor dat zich richt op het verzekeren van ondernemersrisico’s. Onze specialisatie is het verzekeren van bedrijfswagens zoals taxi’s, lesauto’s en koeriersbedrijven. Maar ook voor andere bedrijfsrisico's kunnen wij je gericht adviseren over het best passende verzekeringspakket. Wij werken samen met diverse gespecialiseerde verzekeringsmaatschappijen. Hierdoor kunnen wij altijd het juiste verzekeringspakket voor jouw bedrijf afsluiten.


Onze visie
GetCover Bedrijfsverzekeringen BV staat voor persoonlijk, onafhankelijk en op maat gemaakt advies met gegarandeerd een eigen Risk Manager waar de klant altijd terecht kan.

GetCover Bedrijfsverzekeringen BV bestaat uit een team van ervaren medewerkers met jarenlange ervaring op het gebied van het verzekeren van bedrijfsrisico's. Daarnaast zijn wij een gecertificeerd Register Makelaar in Assurantiën waardoor jij van ons de beste verzekeringsadviezen kunt verwachten. Daarnaast heeft GetCover Bedrijfsverzekeringen BV een vergunning van de AFM en zijn wij bovendien aangesloten bij Klachteninstituut Kifid.

Op basis van een gedegen riskmanagement analyse van de bedrijfsrisico’s van jouw onderneming bieden wij jou, op maat gemaakte, verzekeringsoplossingen aan. Volledig, objectief en toegespitst op jouw huidige bedrijfssituatie, hoe groot of klein jouw bedrijf ook is. Voor elk soort bedrijf maken onze Risk Managers een gerichte riskmanagement analyse. Daarbij is ons standpunt dat risico's zoveel mogelijk vermeden moeten worden, maar dat zij jou niet mogen beperken in de commerciële doelstellingen van jouw bedrijf. Zijn er vervolgens veranderingen in jouw bedrijfsvoering? In dat geval passen wij jouw verzekeringspakket aan en ben jij ook in de nieuwe situatie weer goed verzekerd.

Wil jij weten hoe wij de risico's in jouw bedrijf kunnen verzekeren? Vraag dan vandaag nog een offerte, riskmanagement analyse of adviesgesprek aan. Op basis van jouw offerteaanvraag of de resultaten van de risico-analyse van jouw bedrijf krijg jij van ons advies over het best passende verzekeringspakket. Zo weet jij zeker dat jij altijd goed verzekerd bent en kom jij niet meer voor onverwachte verrassingen te staan in geval van een schade. 

GetCover Bedrijfsverzekeringen BV, voor al jouw moeilijk te verzekeren bedrijfsrisico’s

Doelgroep

Bedrijven
Ondernemers

Onze locatie

GetCover Bedrijfsverzekeringen BV


Dorpstraat, 65 Dorpstraat, 65 6931 BD Westervoort
06 42066799 Klik om te bellen