De Verzekershop


Stationspark 29F 4462 DZ Goes
0113231895 Klik om te bellen

Over De Verzekershop

Zoekt u een verzekering of hypotheek?

De Verzekershop kan alle gewenste verzekeringen of hypotheken voor u afsluiten. We werken samen met vele banken, geldverstrekkers en verzekeringsmaatschappijen. Als u eenmaal voor een bepaald product heeft gekozen, regelen wij verder alles voor u. Dat is snel en makkelijk!

De Verzekershop is een onafhankelijke verzekeringstussenpersoon, op 18 april 2000 ingeschreven bij de Kamer van Koophandel van Zeeland. De eigenaar is Wim Folmer. Twee parttime medewerkers verzorgen boekhouding, administratie en publiciteit.

De Verzekershop heeft veel particuliere klanten, maar ook veel bedrijven uit het MKB. Wim Folmer: “Juist deze afwisseling maakt het interessant: ik vind het heel leuk om contact te hebben met de mensen thuis. Voor bedrijven regel ik vaak bijzondere dingen, wat het werk ook boeiend maakt!”

Erkend adviseur

Wim Folmer haalde in 1989 het diploma HEAO commerciële economie. Van 1989 tot 2002 werkte hij bij verzekeringsmaatschappijen. In 2002 heeft hij zich in Goes gevestigd als zelfstandige verzekeringstussenpersoon. Wim is in het bezit van de diploma’s Assurantiën A en B, NIMA B en erkend hypotheekadviseur. Daarnaast heeft hij alle verplichte bijscholingscursussen gehaald op het gebied van verzekeringen en hypotheken.

Scheidingsconsulent

Sinds 2012 is Wim Folmer ook scheidingsconsulent voor de landelijke organisatie de ScheidingsPraktijk. Wim: “De combinatie van financiële kennis en begeleiding bij scheidingen werkt goed: juist door deze brede kennis en ervaring kan ik mensen goed helpen bij een echtscheiding. Sinds 2014 verzorg ik zelf opleidingen aan nieuwe consulenten van de ScheidingsPraktijk.”

Foto's

Wim Folmer Adviseur

De Verzekershop in het kort

Soort verzekeringen

Aansprakelijkheidsverzekering
Autoverzekering
Opstalverzekering
Rechtsbijstandverzekering
Zorgverzekering

Doelgroep

Particulieren

Artikelen

Kies voor goed advies

Het oriënteren via internet is  voor veel mensen het startpunt van dromen, rekenen, nog eens rekenen en stiekem al een beetje denken over de verhuizing. Heb je je droomhuis gevonden? Ga dan snel naar...

Onze locatie

De Verzekershop


Stationspark 29F 4462 DZ Goes
0113231895 Klik om te bellen