Bonnes verzekeringen


Potskampstraat 1-5 7573 CB Oldenzaal
0541-363508 Klik om te bellen

Over Bonnes verzekeringen

Assurantieadviseurs met meer dan twintig jaar ervaring in verzekeringen en veel Twentse klanten, bieden wij een transparante, professionele, integere en persoonlijke betrokken werkwijze die zorgt voor een duidelijke verbetering en ontzorging van de financiële situatie van bedrijven en particulieren.

Wij verzekeren de (steeds veranderende complexe) financiële risico’s voor bedrijven en particulieren. Wij doen dit in geheel Twente en hebben onder andere een trouwe klantenkring in Enschede, Hengelo, Almelo en Oldenzaal. Wij staan voor transparantie, duidelijke producten, adviezen, diensten en informatie.

Onze doelgroep bestaat voornamelijk uit bedrijven en ondernemers die op basis van uitstekendee informatie zelf over voldoende kennis beschikken, zodat bewust kan worden of bepaalde producten en diensten afgenomen worden. Door deze werkwijze hebben wij als tussenpersoon een goede maatschappelijke rol met een “echt” onderscheidende en toegevoegde waarde voor onze klanten in combinatie met een bedrijfeconomisch onafhankelijk verantwoord verdienmodel. Dit staat garant voor een duurzame, langdurige en intensieve relatie met onze zeer gewaardeerde klanten. 

Onafhankelijk

Ons assurantiekantoor heeft geen contractuele productieverplichtingen, heeft geen leningen van verzekeraars waarmee een samenwerkingsovereenkomst is gesloten, is geen eigendom van een verzekeraar en het staat ons dus vrij om zaken te doen met verschillende verzekeraars.

Voordelen

  • Deskundig en onafhankelijk advies.
  • Concurrerende premie.
  • De voorwaarden van de verzekeringen zijn afgestemd op de activiteiten van uw bedrijf.
  • Verzekeraars beperken de dekking met clausules en preventie eisen. Wij geven u duidelijkheid hierover.
  • Begeleiding van A tot Z bij schade.

Bonnes verzekeringen in het kort

Soort verzekeringen

Aansprakelijkheidsverzekering
Autoverzekering
Inboedelverzekering
Opstalverzekering
Rechtsbijstandverzekering

Doelgroep

Bedrijven
Ondernemers
Particulieren

Onze locatie

Bonnes verzekeringen


Potskampstraat 1-5 7573 CB Oldenzaal
0541-363508 Klik om te bellen