Boer en Roggen Financieel Advies


Aalsterweg 191 5644 RA Eindhoven
0402569390 Klik om te bellen

Over Boer en Roggen Financieel Advies

Heb je net een huis gekocht en wil je een compleet en deskundig hypotheekadvies krijgen? Of heb je een schadeverzekering nodig? Dan ben je bij ons aan juiste adres in Eindhoven!

Wij zijn vakbekwame hypotheekadviseurs die tevens gespecialiseerd zijn op het gebied van schade- en levensverzekeringen en andere financiële diensten. Vanuit een vrijblijvend en aangenaam contact kijken we naar jouw hypotheek- en verzekeringswensen, zoeken we de oplossing en vinden we voor jou een geschikte hypotheek en/of verzekering.

Onze kennis op het gebied van hypotheken en verzekeringen, van jouw persoonlijke situatie én de overtuiging dat wij voor jou van toegevoegde waarde zijn, staan in deze relatie centraal. Hier stopt het niet! We informeren en begeleiden je en blijven je situatie telkens toetsen of deze nog voldoet aan jouw hypotheek- en verzekeringswensen. Daar waar nodig zorgen we voor de juiste aanpassingen. Elke dag weer merken we dat we door deze werkwijze toegevoegde waarde leveren, die door onze klanten bijzonder goed wordt gewaardeerd.

Doelgroep

Particulieren

Onze locatie

Boer en Roggen Financieel Advies


Aalsterweg 191 5644 RA Eindhoven
0402569390 Klik om te bellen