Blaak Verzekeringen


Heumenseweg 3 6603 CW Wijchen
0243660000 Klik om te bellen

Over Blaak Verzekeringen

Meerdere voordelen onder één dak

Een bijzonder aantrekkelijk voordeel is dat Blaak Verzekeringen onder één dak gevestigd is met Blaak Makelaardij en Blaak Hypotheken. Hierbij draait het om samenwerking. Het bundelen van krachten en specialisme en het aanbieden van een allround dienstenpakket.

Door de bundeling van onze krachten garanderen wij professionaliteit op ieder vakgebied, aantrekkelijke tarieven, korte lijnen en alle diensten onder één dak.

Voor alle verzekeringsvraagstukken

Blaak Verzekeringen is verzekeringsadviseur en intermediair met ervaren en gedreven vakspecialisten die gespecialiseerd zijn in het oplossen van diverse verzekeringsvraagstukken. Wij zijn het aanspreekpunt voor zowel bedrijven als particulieren. We maken complexe onderwerpen begrijpelijk en geven een onafhankelijk advies.

We bouwen graag een langdurige samenwerking op met onze relaties.

Bij Blaak Verzekeringen staat kennis voorop. Met deze kennis kunnen we een uitstekende kwaliteit van dienstverlening garanderen.

Belangrijke voordelen voor onze relaties

Als klant bij Blaak Verzekeringen profiteer je van de volgende voordelen:

  • Persoonlijk, onafhankelijk en deskundig advies
  • Financiële zaken bij elkaar onder 1 dak
  • Uitgebreide servicemogelijkheden
  • Servicegarantie
  • Maatwerk
  • Oplossingsgericht
  • Keuzevrijheid
  • Advies op maat

Als onafhankelijk vakspecialist wil Blaak Verzekeringen graag goed en persoonlijk advies geven aan haar relaties. Dat betekent dat wij op de hoogte moeten zijn van wijzigingen in je leven, zoals: samenwonen, trouwen, scheiden, verhuizen, verandering van inkomen, ondernemerschap, kinderen krijgen en kinderen die uit huis gaan en bij overlijden van verzekerden.

Persoonlijke aandacht met het Blaak Rapport

Persoonlijke aandacht is vanzelfsprekend, maar daarnaast kun je ervoor kiezen om met één rapport en een jaarlijkse update je situatie inzichtelijk te hebben en te houden.

Claimhulp en schadebehandeling

Onze vakspecialisten van de schadeafdeling helpen en ondersteunen je bij het claimen en het verhalen van schade. Ons uitgangspunt blijft dat wij altijd proberen om te helpen of te ondersteunen, ook wanneer je daarvoor (nog) geen verzekerde oplossing hebt. Ieder kwartaal onderzoekt Blaak de klanttevredenheid van onze relaties. Voor schadebehandeling krijgen we een 9 als rapportcijfer! (het landelijk gemiddelde is een 7.2).

Meerwerk

Naast de overeengekomen werkzaamheden mag je altijd aan ons vragen om meer te doen. Denk aan juridische hulp door onze rechtswinkel voor ondernemers. Wij maken in die situatie altijd vooraf een offerte met onze voorwaarden en tarieven.

Regel al je financiële zaken compleet en op één adres. Wij doen meer dan je denkt!

Blaak Verzekeringen,

In ieder geval

Foto's

Blaak Verzekeringen in het kort

Doelgroep

Bedrijven
Ondernemers
Particulieren

Onze locatie

Blaak Verzekeringen


Heumenseweg 3 6603 CW Wijchen
0243660000 Klik om te bellen