Deze website maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie.

Kaart verbergen
  • Amersfoortsestraat 25
    3772 CE Barneveld
  • 0342404180
  • Website

DBA advies

DBA advies: een vertrouwd aanspreekpunt.

Verzekeringen, hypotheken en bankzaken. De medewerkers van DBA advies zijn van alle markten thuis. Het al meer dan 75 jaar in Barneveld gevestigde kantoor is inmiddels voor veel particulieren en bedrijven een vertrouwd aanspreekpunt voor verzekeringen en financiële zaken.

Een team van 16 enthousiaste medewerkers, vaak al vele jaren aan het bedrijf verbonden, werken onder leiding van Roel de Jong en Gerben van Ginkel met plezier aan een optimale dienstverlening waarbij klant- en servicegerichtheid nooit uit het oog wordt verloren.

De meeste relaties van DBA advies zijn totaalrelaties, zij hebben bewust voor de dienstverlening en toegevoegde waarde van een gespecialiseerde adviseur gekozen. Maar ook relaties die beperkt gebruik maken van de diensten van DBA advies worden met eenzelfde enthousiasme te woord gestaan.

Bij het afsluiten van een verzekering of hypotheek, maar ook gedurende de looptijd daarvan, blijft DBA advies uiteraard alert op nieuwe marktontwikkelingen en eventuele veranderingen in omstandigheden. Maatwerk in zekerheid dus. Via een informatieve website houden wij u op de hoogte van de laatste ontwikkelingen op hypotheekgebied en bieden wij u de mogelijkheid om een offerte aan te vragen en een ‘zelftest’ te doen.

DBA advies blijft werken aan een nog betere en bredere dienstverlening. De ontwikkelingen staan nooit stil. Bovendien zijn wij “Kennispartner” van MKB Nederland waardoor ondernemers met alle vragen op verzekeringsgebied bij ons terecht kunnen.

Kent u DBA advies nog niet? Reden genoeg om eens kennis te maken. Kijk op onze website of loopt binnen op het kantoor aan de Amersfoortsestraat 25 te Barneveld.


Foto's van DBA adviesDeze verzekeringsadviseur in het kort

Doelgroep

  • Bedrijven
  • Ondernemers
  • Particulieren