sluiten X

Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie

Kaart verbergen
  • Heereweg 331
    2161 BL Lisse
  • 0850477547

NLpremie

Via NLpremie kun je eenvoudig de premies vergelijken voor tal van verschillende verzekeringen. Ontdek je hoeveel jij kunt besparen en profiteer van online verzekeren gecombineerd met de service van je vertrouwde tussenpersoon. 

NLpremie wil jou helpen om, in het doolhof van verzekeraars, de beste verzekering te vinden voor je persoonlijke situatie. Vergelijk de verzekeringspremie, vraag vrijblijvend een offerte aan of sluit direct de verzekering van jouw keuze af. 

NLpremie vergelijkt het aanbod van een groot aantal verzekeraars. Op basis van je eigen persoonlijke situatie wordt het beste aanbod getoond in een duidelijk en helder overzicht. Zo weet jij precies welke verzekering het beste bij jou past. 

Als klant van NLpremie profiteer je van de voordelen van online verzekeren. Zo krijg je een eigen online polismap en kun je gebruik maken van een handige APP. Hierin vind je alle belangrijke documenten, contactgegevens en kun je eenvoudig wijzigingen doorgeven of een nieuwe verzekering aanvragen. 

NLpremie combineert de voordelen van online verzekeren met de service van je vertrouwde tussenpersoon. Dit betekent geen lange wachtrijen aan de telefoon en snel en vakkundig antwoord op je vragen. Daarnaast komt NLpremie op voor jouw belangen, ook in geval van schade! Kijk voor meer informatie op www.nlpremie.nl 


Foto's van NLpremieNLpremie in het kort

Doelgroep

  • Bedrijven
  • Ondernemers
  • Particulieren

Soort verzekeringen

  • Autoverzekering