sluiten X

Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie

Kaart verbergen
  • Concordiastraat 14
    6014 BC Ittervoort
  • 0650228307

Sniekers Financieel Maatwerk

Sniekers Financieel Maatwerk

'omdat Iedereen aandacht Verdient!'

 

Wij helpen u met hypotheken, Verzekeringen, Belastingen, maar ook in Moeilijke financiële situaties! Persoonlijke aandacht, tijd en maatwerk is ons uitgangspunt.

 

Door jaren lange ervaring en out of the box denken heeft Roel van Sniekers Financieel Maatwerk zich kunnen ontwikkelen tot een financieel adviseur met net een beetje meer! Hij zegt zelf: ”Mijn werk is mijn hobby. Ik vind niets mooier dan een financieel puzzel zo voordelig mogelijk op te lossen!"

 

Als Onafhankelijk Adviesbureau heeft Sniekers Financieel Maatwerk de mogelijkheid te bemiddelen tussen bijna alle verzekeringsmaatschappijen en banken. Daardoor heeft u meestal financieel voordeel. Sniekers Financieel Maatwerk biedt de beste rentes en voorwaarden. Ons kantoor is gevestigd in Ittervoort en wij bieden onze diensten aan in Limburg en Noord-Brabant. Maar we komen ook in andere plaatsen van Nederland want we kunnen met trots zeggen dat onze klanten ook in de omgeving van Utrecht, Rotterdam en Amsterdam wonen!!

 

Bekijk onze reviews op advieskeuze.nl! Deel uw ervaring. Met uw review houden wij onze kwaliteit van dienstverlening hoog!

Gaat door waar anderen stoppen - Laagste rentes - 24/7 service - Maatwerk - Voordelige prijzen

 

  


Foto's van Sniekers Financieel MaatwerkSniekers Financieel Maatwerk in het kort

Doelgroep

  • Ondernemers
  • Particulieren