Assurantiekantoor Den Otter B.V.


Molenstraat 20 5314 BZ Bruchem
0418642332 Klik om te bellen

Over Assurantiekantoor Den Otter B.V.

Assurantiekantoor den Otter b.v is een kantoor dat zich bezighoudt met schade- en levensverzekeringen. Daarnaast is er ook een vestiging van Regio Bank.

Assurantiekantoor den Otter bv kan bouwen op ruim 70 jaar ervaring in de branche. De oorsprong van het bedrijf ligt in de agrarische (tuinbouw) sector.

De klantenkring bestaat naast agrarische bedrijven uit particulieren en MKB (tot 100 medewerkers). Naast de agrarische sector zijn wij door onze service een goede partner voor de (startende) ZZP'er. René den Otter is daarnaast registeradviseur Employee Benefits.

Hypotheek-en pensioen vraagstukken worden altijd behandeld door Kees Slob. Hij heeft reeds 20 jaar ervaring in de financiele advisering.

De bancaire diensten worden veelal verstrekt door de Regio Bank. Regio Bank, is een landelijk vertegenwoordigde bank met een regionaal karakter. Regio Bank voorziet in het complete scala bankdiensten: betalen, sparen, lenen, hypotheken, beleggen en zakelijke diensten.

Wij zijn echter in staat om met de meeste verzekeringsmaatschappijen en geldverstrekkers zaken te doen.

U kunt ons betitelen als een “all finance” dienstverlener. Wij bemiddelen en adviseren in: verzekeringen (schade en leven), hypotheken, pensioenen en bancaire diensten.

Service en kwaliteit hebben wij hoog in het vaandel staan. Ons advies zal altijd in het teken van de klant staan. Wij zullen steeds rekening houden met uw persoonlijke eisen, wensen en omstandigheden.

Foto's

Doelgroep

Bedrijven
Ondernemers
Particulieren

Onze locatie

Assurantiekantoor Den Otter B.V.


Molenstraat 20 5314 BZ Bruchem
0418642332 Klik om te bellen