ABL Groep


Elsdonk 1 5708 AC Helmond
0492556666 Klik om te bellen

Over ABL Groep

ABL groep is een onafhankelijk financieel advies kantoor. Wij garanderen u deskundig advies en begeleiding op het gebied van verzekeringen, pensioenen en hypotheken.

Zowel particulieren als bedrijven kunnen bij ons terecht voor een goede risicoanalyse en een heel scala aan daarop aansluitende verzekeringen en financiële producten.

Wij zijn hét adres voor financiële dienstverlening, want voor ons staat een persoonlijke aanpak centraal. Onze adviseurs nemen daarom graag de tijd voor u. Wij maken werk van een goed advies.
Dat begint al bij het gesprek om uw persoonlijke situatie in beeld te brengen. Op basis hiervan wordt uitgebreid onderzocht wat voor u de best passende financiële oplossing is.

Dit vereist veel vakkennis, ervaring en volgen van de markt. Wij voldoen aan die ‘kennis’ vereisten. Wij staan namelijk onder toezicht van de Autoriteit Financiële Markten (AFM). Bovendien zijn wij lid van Adfiz (Adviseurs in Financiële Zekerheid). Op grond van onze inschrijving bij de Stichting Assurantie Registratie (SAR) mogen wij de titel Registermakelaar in Assurantiën (RMIA) en Register Gevolmachtigd Agent (RGA) voeren. Dat alles legt ons de verplichting op tot permanente educatie. Wij zitten dus regelmatig achter de studieboeken en volgen nascholingscursussen om u van een goed advies te kunnen voorzien.

Foto's

Doelgroep

Bedrijven
Ondernemers
Particulieren

Onze locatie

ABL Groep


Elsdonk 1 5708 AC Helmond
0492556666 Klik om te bellen